Santi Mora presenta ‘Proverbis’, un llibre per reflexionar

568
El 5 de maig, l’Associació per la Cultura dels Hostalets de Pierola va organitzar la presentació del llibre ‘Proverbis’ de Santiago Mora a la sala de la Torre del Sr Enric.

L’autor hostaletenc va poder explicar la temàtica d’un recull d’aforismes que funcionen com a proverbis en una interpretació del saber popular i una visió del món que s’engloba en una estructura on les frases se sostenen entre elles i creen un mateix univers. Cada aforisme representa un aspecte de la vida o la mort i és un reflex de l’existència, una realitat, una experiència pròpia i personal.

Mora va explicar que el llibre és fruit de 4 etapes personals diferenciades: Una primera als Hostalets, la segona en la solitud d’una cel·la a Montserrat, una tercera a l’hospital amb moments crítics on va veure’s molt a prop de la mort i, una última, de nou als Hostalets on va passar la convalescència.

En la presentació, els assistents van poder escoltar reflexions i exemples d’alguns aforismes relacionats en cada una de les etapes esmentades i adquirir un dels exemplars signat i amb dedicatòria del mateix autor.

Per adquirir el llibre cal adreçar-se directament a l’autor.
Imatges de la presentació prement aquí.
Comparteix