Homenatge a Santi Mora

887

L’acte, programat des de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, va comptar amb un auditori ple en l’homenatge a l’escriptor local desaparegut fa dos anys. Una trobada on es va fer la presentació d’un recull de poemes i escrits de l’autor en el llibre «Soc vagabund dels mots. Antologia poètica, 1973-2019».

El diumenge 3 d’octubre a les 18.00 va tenir lloc l’homenatge pòstum a l’hostaletenc Santiago Mora Soteras que ens va deixar el 2019. Amb aquest acte es va posar en valor l’obra de l’escriptor hostaletenc i es va presentar el llibre amb un ampli recull de la seva obra.

Es tracta de «Soc vagabund dels mots», una tria de poemes i proverbis escrits des del 1973 i que ha comptat amb la inestimable col·laboració de persones estretament vinculades a Santi Mora com Montserrat Valls, Lourdes Ribas, Joan Raventós, Montse Gascón, Antoni Abad, Eugeni Jané i Laura Gallardo que, juntament amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, han fet possible aquesta edició. El llibre es pot adquirir al preu de 10€ a l’Ajuntament.

En la trobada hi va haver espai per llegir alguns dels seus poemes amb la intervenció magistral de Lídia Coll i Xavier Gorina i, també, per a la interpretació musical a càrrec de Joan Pujol Vilallonga.

Comparteix