L’esperada revetlla de Sant Joan

1423

Arriba una de les dates més esperades de l’any, tret de sortida de l’estiu. Després de superar les fases de desescalada es preparen un seguit d’actes en un programa més reduït i complint les mesures de seguretat on hi cabrà l’arribada de la Flama del Canigó, una foguera especial i sopars a les urbanitzacions.

Dimarts 23 de juny de 2020 serà una data recordada després de moltes setmanes de confinament i restriccions. De fet, la revetlla de Sant Joan tampoc es podrà viure amb total normalitat i la imatge de mascaretes, festes amb grups reduïts i distàncies de seguretat ens recordaran l’etapa de la Covid-19 viscuda.

Els actes previstos per aquesta edició tindran un aire simbòlic i constaran de l’arribada i repartiment de la Flama del Canigó. Per participar en la portada de la Flama des de l’inici del carrer Església fins a la placeta caldrà demanar-ho prèviament a través de l’app o enviant un e-mail a info@elshostaletsdepierola.cat.

Un cop s’arribi a la plaça Dr. Conde es llegirà el manifest i es repartirà la flama entre les persones que vulguin portar-la a casa a través d’una espelma. A quarts d’11 de la nit es farà l’encesa de la foguera a la plaça de les Oliveres amb un sistema de combustió ràpida i mantenint les distàncies de seguretat. Per altra banda a les urbanitzacions, des dels bars dels locals socials de Can Fosalba i de Serra Alta ofereixen sopar amb un menú especial.

.
Amb motiu de la recent crisi sanitària (Covid-19), les activitats es poden veure alterades seguin les indicacions de Salut. En tots els actes, l’organització indicarà les mesures i distàncies de seguretat establertes. 
Seguir les normes ens dona més garanties i és responsabilitat de tots.

Comparteix