Celebració de Sant Joan als Hostalets

1022

L’estiu arrenca amb una de les festes tradicionals més esperades. Aquest 23 de juny, la revetlla, com és tradició, va lligada amb la portada de la flama del Canigó, recepció i lectura de manifest a la Placeta, foguera a càrrec dels germans Masià, festes particulars i propostes amb sopar a Serra Alta i a Can Fosalba.

Està previst que la flama del Canigó arribi als Hostalets de Pierola al voltant de les 19.00 hores. Tothom qui vulgui pot portar-la des de l’inici del carrer Església fins a la plaça Dr. Conde seguint les mesures que s’aniran anunciant des de l’organització.

A continuació hi haurà la recepció de la flama i lectura del manifest a la mateixa Placeta amb la participació del CEM Cal Maristany i cantada de l’Himne Nacional de Catalunya. També es podrà recollir l’espelma per endur-se la flama a casa. A les 22.30, a la plaça de les Oliveres, tindrà lloc l’encesa de la foguera a càrrec dels germans Masià.

A banda de les festes particulars, els restauradors locals del Casal Català i Ca la Goretti ofereixen sopar especial per passar una bona revetlla. Pel que fa a les urbanitzacions, s’ha confirmat el sopar amb música al Casal Montserrat de Can Fosalba amb dues opcions de menú i música en directe i sopar a Serra Alta.

Comparteix