La revetlla de Sant Joan

115

Aquest diumenge arriba la revetlla de Sant Joan que, com cada any, marca l’inici el d’un estiu que ens portarà la Festa Major, torneig de futbol sala o la setmana de la Joventut, entre altres. Els actes de la revetlla es concentren a les places Dr. Conde, de les Oliveres i a les urbanitzacions. També s’habiliten espais per a poder tirar petards.

La programació especial de Sant Joan passa per l’arribada de la flama del Canigó a la Placeta, diumenge 23 de juny a les 19.00 hores. A les 23.00 tindrà lloc la tradicional i espectacular foguera a la plaça de les Oliveres. També les urbanitzacions presenten propostes ja des de dissabte en un cap de setmana llarga ja que, enguany, Sant Joan cau en dilluns.

Per altra banda, com en edicions anteriors, s’estableixen els espais habilitats per al llançament de petards del nostre municipi. Recordem que fora d’aquests llocs no es permet l’ús de pirotècnica ni crema, especialment en espais prop de zones forestals com les urbanitzacions i barris fora del nucli. Tampoc està permès el llançament de coets ni petards voladors i es demana minimitzar les molèsties i fer ús dels espais, únicament, durant la nit de la revetlla.

Plaça dels Països Catalans

Pirotècnia admesa de classe I
Ambient familiar i lliure de grans petards

Plaça de les Oliveres
Pirotècnia admesa de classe I, II i III
Foguera autoritzada

Plaça de Cal Figueres i la Placeta
Pirotècnia admesa de classe I, II i III

Documentació relacionada:
Ban Sant Joan 2024
Cartell zones
Cartell animals
Cartell Revetlles amb precaució
Cartell restricció de petards

Comparteix