Lliurats els premis del concurs literari

1519

Programació especial per Sant Jordi als Hostalets de Pierola amb el concurs literari, la comanda de llibres anual per al Biblio@ccés, xerrades, música, activitats a les urbanitzacions, exposició i parades als carrers amb llibres i roses. Disponible tota la informació en aquest apartat i el calendari amb els actes previstos fins a final d’abril.

Amb l’exposició de punts de llibre de l’hostaletenc Miquel Pujol Molist i el concert de les corals juvenils d’Igualada i el País Basc, l’últim cap de setmana tancarà la programació especial de Sant Jordi on cal destacar el concurs literari i el procés de participació per demanar els llibres en la comanda anual que es fa des del Biblio@ccés amb 50 sol·licituds de temàtiques molt diverses.

Pel que fa al concurs literari, enguany s’han presentat 17 treballs: 8 de la categoria infantil, 2 de la juvenil i 7 en la d’adults. El lliurament de premis es va fer el dissabte 22 d’abril a la tarda, vigília de Sant Jordi. A la part inferior d’aquesta notícia podeu consultar l’acta de on hi consten les dades completes i els premis atorgats en l’edició d’enguany.

Programació especial per Sant Jordi 2023:

Documentació relacionada:
Bases Concurs literari 2023
Formulari concurs literari 2023
Acta Premis Sant Jordi 2033
Treballs presentats Concurs literari 2023

Comparteix