Lliurament de premis

300

Lliurats els premis del concurs literari, encarem els darrers actes de la programació especial de Sant Jordi amb els darrers actes de celebració de la Diada i la lectura de contes, per acabar, diumenge. Disponible els continguts generats d’aquesta edició així com els treballs presentats en aquest apartat.

El dissabtes 20 d’abril a la tarda va tenir lloc l’entrega de premis del concurs literari. Enguany hi havia tres categories amb infantil (de 6 a 11 anys), joves (de 12 a 17 anys) i adults (18 anys o més). En total s’hi van presentar 11 treballs, dos dels quals no complien les bases però que es van reconèixer en l’apartat de participació. Els treballs premiats van ser els següents:

Infantil
1r Un viatge inesperat de Pau Martin Mora
2n La sequera dels Déus d’Èlia Garcia Treig
3r D’Hostalets a Esterri de Jan Carretero Vivés
Accèssit: La Jana i la neu de Vinyet Peñafiel Barba
Participació: No jutgis cap llibre per la portada de Maria Batllori Soteras

Juvenil
1r Un viatge per les meves de Laura Flo Garcia
2n Obra Enlloc s’està com a casa de Laia Esteve Llopart
3r El meu estimat poble de Laia Valle Pellitero

Adulta
1r Les lletres del drac Jordi de Marta Valls Riba.
2n Per l’amor de la princesa de Jordina Delgado Pujol
Participació: Xerrant al sol Pseudònim de Miquel Subirats Valls

Des de l’organització es vol agrair la participació de tothom i, en especial, la feina dels membres del jurat que també van participar en la lectura i el debat dels treballs que havien valorat en el veredicte previ als premis.

Els últims actes previstos de la programació especial es concentren dimarts amb la celebració de la Diada, llibres i roses al carrer, el Biblio@ccés amb les novetats de peticions fetes en el procés participatiu i l’hora del conte especial. Diumenge, 28 d’abril, hi haurà lectura al Casal Montserrat de Can Fosalba amb ‘Illes i tresors’, contes d’aventures amb la Mònica Torra i regal d’un llibre a tots els nens i nenes assistents.

Documentació adjunta:
Treballs del Concurs Literari Sant Jordi 2024 (Drive)
Cartell Sant Jordi 2024
Bases Concurs Sant Jordi 2024
Formulari Concurs Sant Jordi 2024.pdf
Formulari Concurs Sant Jordi 2024.doc

Comparteix