Marta Valls presenta la història de Ramon Junyent

402

Diumenge a les 18.00 es farà la presentació a l’Auditori Cal Figueres i per Instagram d’una història escrita per Marta Valls Ribas i protagonitzada per un altre hostaletenc. «Un saurí aventurer» tracta sobre la vida de Ramon Junyent Carcassona de Cal Ramon Pastor dels Hostalets, un home que ha lluitat per fer que l’aigua sigui un bé comú.

Finalment aquest diumenge 25 d’octubre (s’havia programat inicialment el juliol) es presenta el llibre escrit per l’hostaletenca Marta Valls i editat per l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola que explica la vida de Ramon Junyent, un saurí que va lluitar a la Catalunya rural de la segona meitat del segle passat per tal que l’aigua estigui a l’abast de tothom. Aventurer, autodidacta i treballador incansable, per a Ramon Junyent l’aigua ha estat la seva passió i obsessió alhora.

L’acte es podrà seguir a partir de les 18.00 (seguint les mesures i control d’accés) a l’Auditori Cal Figueres i també a través del compte d’Instagram de l’Ajuntament. En l’acte hi participaran l’autora, el protagonista i el seu fill.

 

Comparteix