Transparència puja fins al 94,23%

1195

Per segon any consecutiu, els Hostalets de Pierola aconsegueix el diploma del projecte Infoparticipa atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona que certifica el grau satisfactori de transparència en webs d’institucions públiques. Els Hostalets de Pierola continua sent el municipi més ben valorat de la comarca amb un índex del 94,23%.

L’alcalde Gerard Parcerisas i la regidora de Transparència de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Àngels Lorés van rebre, per segon any consecutiu, el diploma amb el segell que acredita l’administració local a la qualitat i transparència de la comunicació pública local a través del seu web municipal. En aquesta edició, de les 991 institucions del país que s’han valorat només 135 ajuntaments, 10 consells comarcals i 3 diputacions han superat entre el 80% i el 90% dels ítems que valoren d’índex de transparència i han aconseguit el segell.

Una vegada més, des de l’àrea de Transparència i Comunicació amb la col·laboració de la resta de departaments s’ha fet un esforç per mantenir i millorar l’índex de l’Ajuntament dels Hostalets i revalidar el segell que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona. Per bé que l’índex que avalua la transparència, fins l’any passat, es movia entre el 30 i el 40%, en la valoració del 2022 es va passar al 90,38% i, en la d’aquest 2023, al 94,23%.

Amb aquestes dades, els Hostalets de Pierola continua sent el municipi amb l’índex més elevat de la comarca on, només un altre municipi anoienc (Calaf), té el Segell Infoparticipa del grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSet) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Enllaç relacionat:
Web Infoparticipa

 

 

Comparteix