100% en transparència

126

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola aconsegueix ser una de les 17 institucions locals del país en aconseguir un índex del 100% i renovar, per segon any consecutiu, el diploma del projecte Infoparticipa atorgat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Un reconeixement que certifica el grau satisfactori de transparència en webs d’institucions públiques.

Aquest dimarts 9 d’abril ha tingut lloc l’11a edició de lliurament de guardons del Segell Infoparticipa a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona on, per tercer any consecutiu, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ha estat reconegut amb una valoració màxima després de complir el 100% dels ítems valorats. El diploma ha estat recollit per l’alcalde, Gerard Parcerisas, i la regidora de Transparència, Carme Zaragoza.

Enguany cal destacar, especialment, la feina de les diferents àrees del consistori hostaletenc que, amb la seva implicació, han fet possible ser una de les 18 institucions (17 ajuntaments i 1 consell comarcal) en aconseguir la màxima puntuació.

El Segell Infoparticipa és una distinció de referència que reconeix les bones pràctiques de la comunicació institucional. Es tracta d’una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) a partir de les avaluacions que realitza el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de les webs locals. S’avalua la informació pública dels ens locals des de la perspectiva que aquesta permeti a la ciutadania conèixer quins són els seus representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius i quines formes de participació tenen al seu abast. Una marca de qualitat que pretén donar garanties de confiança i credibilitat a les ciutadanes i els ciutadans, i un incentiu pels responsables polítics i tècnics.

Enllaços relacionats:
Web Infoparticipa
Nota de premsa UAB

 

Comparteix