Conferència sobre seguretat a les obres

552

Conferència, avui a les 19.00 a l’auditori Cal Figueres per tractar la seguretat a les obres amb l’arquitecte tècnic Ezequiel Bellet. A continuació es presentaran els treballs de final de postgrau realitzats pels alumnes del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), basats en obres de rehabilitació en 9 habitatges dels Hostalets.

Què hem de fer al respecte de la seguretat en les obres de rehabilitació, conservació i
manteniment d’habitatges i edificis? La resposta es donarà aquesta tarda en una conferència destinada a tots els públics i orientada a propietaris, arquitectes, aparelladors,
promotors, constructors, instal·ladors, usuaris de l’habitatge, comunitats de veïns i a tothom qui vulgui fer obres de rehabilitació, conservació o manteniment en un habitatge o edifici, al respecte de la seguretat i salut sense un projecte arquitectònic.

En acabar la conferència, a la torre del Sr Enric, es presentaran els treballs de final de postgrau que han fet els alumnes del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB), basats en obres de rehabilitació en 9 habitatges dels Hostalets de Pierola.

Comparteix