Serra Alta i Can Marcet celebren Festes Majors molt participades.

1359

El passat cap de setmana els veïns de Serra Alta i Can Marcet van celebrar les festes majors participant massivament dels actes previstos. 

Festa Major de Serra Alta

Cap de setmana estiuenc i ple d’activitat a Serra Alta que, ja des de divendres a la tarda, va oferir un programa amb tallers infantils, sopar i ball.

Dissabte les immediacions del Polideportivo ja estava a vessar amb la degustació popular de carn i vi al matí i el parc infantil amb inflables espectaculars i a la tarda amb canó d’escuma. També al vespre molta gent va assistir al sopar i ball que va comptar amb l’assistència dels regidors Carme Zaragoza, Jordi Ramas, Natividad Escala i Jaume Trias.

Diumenge al migdia va arribar el fi de festa després de la missa rociera del matí, pallassos, vermut i pica-pica final.

Les millors imatges aquí. 

Festa Major de Can Marcet

Per altra banda, el petit barri de Can Marcet, que compta amb una vintena de veïns durant tot l’any, va veure com es multiplicava per 10 amb l’assistència al sopar i ball de Festa Major el dissabte 15 de juliol.

Acompanyats per l’alcalde, Daniel Vendrell i els regidors Marta Casas i Jaume Trias, els veïns i amics de Can Marcet van poder gaudir d’un bon àpat servit a taula. A continuació gairebé tothom es va animar a ballar la música interpretada en directe, amb peces molt conegudes, fins ben entrada la matinada.

Diumenge encara hi va haver temps per fer una xocolatada popular i tancar l’edició d’enguany.

Les millors imatges aquí.

Comparteix