Serra Alta ha viscut una gran Festa Major

1198

El passat cap de setmana la urbanització de Serra Alta va viure la seva Festa Major. Tres dies plens d’activitats i esdeveniments per a tothom.

La Festa ja va començar el divendres, 15 amb espectacle infantil per la tarda que donar el tret de sortida a la Festa. Posteriorment, al vespre tothom qui va voler va gaudir del sopar al “Poli” i de la música amb el grup Gala.

28386602425_695928c72c_zDissabte, de ben matí, l’esmorzar ja estava preparat amb la degustació popular de carn i vi de la terra. Una mica més tard es va celebrar el parc infantil amb els jocs inflables que va amenitzar un gran matí de Festa Major per tota la família. A la tarda, a partir de les 18.00 hores un dels actes més esperats de la festa: el canó d’escuma. Petits i grans van gaudir d’una gran remullada de tarda. A la nit, l’orquestra Sonora va fer ballar tots els assistents al gran ball de Festa Major.

Missa RocieraDiumenge, tot un matí dedicat a la passió flamenca amb la Missa Rociera i les actuacions del Flamenco Infantil i l’Associació de Sevillanes de Serra Alta. Per finalitzar la festa, vermut i pallassos per a tota la família.

L’organització, a càrrec de l’Associació de Veïns i Cultural de Serra Alta valora molt positivament la celebració de la Festa Major, i després d’uns dies de descans, ja començaran a preparar la Festa Major de Serra Alta 2017. Ja l’esperem!

Les millors imatges de la festa, en els enllaços següents:

Festa Rociera

Comparteix