L’Ajuntament explicarà el pla per Serra Alta

84
L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola es torna a reunir amb l’equip de la Direcció General d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Arquitectura de la Generalitat de Catalunya. L’objectiu de la trobada és continuar avançant en la millora de la situació urbanística de Serra Alta, un dels pilars de l’acció de govern en aquest mandat.
.
Dijous passat, 30 de maig, va tenir lloc la segona reunió de treball d’aquest any, després de la del mes de febrer, per continuar avançant en la situació urbanística de Serra Alta. Per part de l’Ajuntament hi van assistir l’alcalde, Gerard Parcerisas, el primer tinent d’alcaldia, Dani Vendrell, el regidor d’urbanitzacions, Albert Baron, l’arquitecta municipal i l’equip urbanístic que assessora l’Ajuntament. En representació de la Generalitat de Catalunya també hi van ser el director general, Agustí Serra, i la coordinadora d’urbanisme de la vegueria Penedès, Sílvia Segura.
.
Per parlar de conclusions i primeres accions previstes, el pròxim dissabte 29 de juny a les 11.00 hores a l’auditori Cal Figueres s’oferirà una jornada explicativa oberta a tothom i enfocada als propietaris de Serra Alta per tal de donar a conèixer les darreres novetats i el full de ruta que ha dissenyat l’Ajuntament, amb el vistiplau de la Generalitat de Catalunya. La xerrada es farà en aquest espai del nucli habilitat tècnicament i còmode per atendre un aforament de públic ampli.
.
La consolidació urbanística de Serra Alta, la urbanització més gran del municipi i el segon nucli poblacional dels Hostalets de Pierola, és una prioritat absoluta del govern municipal.
Comparteix