Projectant actuacions a Serra Alta

472

L’equip de govern treballa per donar resposta a les necessitats de Serra Alta, la urbanització més gran del municipi. Aquesta setmana s’han fet dues reunions clau, primer amb un jurista i després amb la Diputació i l’enginyeria redactora del projecte d’urbanització per analitzar les propostes tècniques del clavegueram i els costos totals.

El passat dimecres 27 de setembre, una delegació integrada per l’alcalde Gerard Parcerisas, el regidor d’Urbanisme Daniel Vendrell, el regidor d’Urbanitzacions Albert Baron i l’arquitecta tècnica municipal es van reunir amb un jurista expert en urbanisme contractat per l’Ajuntament i amb l’Entitat de manteniment i de conservació de Serra Alta per traçar el camí cap a la dissolució d’aquesta última. També es van tractar altres aspectes urbanístics de Serra Alta i de la urbanització veïna de Can Fosalba.

Per altra banda, l’endemà dijous va tenir lloc una segona trobada amb representants de la Diputació de Barcelona i de l’enginyeria redactora del projecte d’urbanització per analitzar les propostes tècniques del clavegueram i els costos totals. En les properes setmanes l’Ajuntament disposarà de documentació actualitzada i, abans d’acabar l’any, es preveu que tindrà lloc una xerrada informativa per explicar exactament el punt en el qual es troba el projecte i es valoraran, conjuntament, els possibles escenaris d’actuació.

Paral·lelament, dijous al vespre també va tenir lloc una trobada amb una de les associacions de veïns de Serra Alta per tractar tots els temes d’actualitat de la urbanització: neteja de carrers, agenda d’activitats, actuacions pendents i estat del projecte d’urbanització.

Comparteix