Serra Alta i Can Fosalba recuperen serveis

540

La urbanització de Serra Alta tindrà servei postal des d’aquest juliol a través d’unes bústies en un espai comunitari. També escombradora i bufadora cada quinze dies per potenciar el servei de neteja i, des d’aquest dimarts, es reprèn l’atenció ciutadana setmanal a l’oficina de Can Fosalba en horari de 9 a 12 hores. 

Des d’aquest 1 de juliol Serra Alta activa el servei postal que ofereix Correos gràcies a la distribució de diverses bústies en les tres casetes situades a la urbanització. Una mesura que s’havia previst fa una dècada i que s’ha desencallat a través de la gestió del regidor d’Urbanitzacions, Xavier Alberich. Aquest sistema, finalment, comença a funcionar amb claus personalitzades i ja no caldrà que els veïns vagin a recollir les cartes a Esparreguera com fins ara.

Per altra banda, Serra Alta comptarà també amb la neteja específica d’una escombradora i bufadora amb una periodicitat de quinze dies amb l’objectiu de mantenir els carrers i espais comuns amb higiene i netedat.

Mentrestant, aquest dimarts s’ha restablert l’atenció ciutadana a Serra Alta i Can Fosalba a través de l’oficina fixa del Casal Montserrat on s’ha instal·lat una placa actualitzada identificativa de metacrilat a l’entrada. Els veïns poden fer-hi consultes i gestions els dimarts de 9.00 a 12.00 hores.

 

Comparteix