Ses Majestats els Reis d’Orient a punt d’arribar!

1288

Els emisaris de Ses Majestats els Reis d’Orient informen que la comitiva reial ja està arribant i que sense cap mena de problema a les 18h hi seran als Hostalets de Pierola. Així, tots preparats per donar una gran benvinguda a Ses Majestats, sobretot els més petits!!

La cavalcada passarà pels carrers: Avda. dels Hostalets de Pierola, carrer Sant Antoni, carrer Major, ronda de Ponent, carrer de Montserrat, carrer Església i plaça Cal Figueres. A la plaça Cal Figueres tindrà lloc l’adoració i l’acte de benvinguda de Ses Majestats. Tot seguit, els Reis tornaran a les seves carrosses on, tots els nens i nenes que ho vulguin, podran saludar-los. Un cop tots els nens hagin saludat els Reis s’iniciarà el repartiment dels regals casa per casa. La comitiva de Ses Majestats estarà formada per la nova Estrella, els camions plens de joguines, les carrosses dels Reis i la carbonera.

Per tal d’evitar aglomeracions perilloses per poder veure bé les carrosses dels reis i recollir els caramels amb seguretat, la comissió de festes de Nadal i Reis convida a tothom a donar la benvinguda a Ses Majestats a la plaça dels Països Catalans. Allà la cavalcada donarà la volta a la plaça i continuarà per la carretera cap al poble.

Comparteix