Sessió informativa sobre el centre de menors

1956
Aquest dimecres, 29 de juliol, va tenir lloc la sessió informativa sobre l’obertura d’un centre de menors migrats sols als Hostalets de Pierola. La trobada va comptar amb l’explicació de diferents representants de les entitats implicades i va acabar amb les preguntes i reflexions del públic assistent a l’Auditori Cal Figueres.
.
La sessió informativa sobre la pròxima obertura d’un centre de menors migrats sols a Can Gras va ser seguit per les veïnes i veïns que van assistir a l’Auditori Cal Figueres i pel canal d’Instagram amb molt interès.
.
L’alcalde dels Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas, va donar la benvinguda i va explicar la posició de l’Ajuntament que vetlla pel compliment dels permisos i treballa per garantir el benestar dels joves que vindran i dels veïns del municipi.
.
La xerrada va continuar amb la intervenció de la responsable d’Atenció Adolescents i Joves sense Referents Familiars de la DGAIA, Anna Bessa, qui va destacar la importància de posar eines que facilitin la integració dels joves i les principals peculiaritats del projecte que afecta una desena de joves adolescents que viuran en una casa de lloguer a Can Gras.
.
El coordinador de Centres de Barcelona de la Fundació Diagrama, Juan Iranzo, va parlar de com serà el dia a dia, de la importància i la feina de monitoratge així com els horaris i els objectius que es plantegen.
.
Per últim, la coordinadora de la Unitat de Ciutadania i Convivència del Consell Comarcal, Anahí de Febrer, entre altres aspectes va contextualitzar el nou centre amb els ja existents al territori de l’Anoia.
.
El públic assistent va poder preguntar àmpliament sobre diferents aspectes en relació a l’obertura del nou centre i van plantejar qüestions i reflexions en una xerrada informativa que va arribar gairebé a les dues hores. La jornada complementava la trobada de la setmana passada que es va fer específicament amb les veïnes i veïns de Can Gras.
Comparteix