Set dies molt especials per a la gent gran

1422

Com és habitual en els darrers anys, just després de Setmana Santa, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola ret homenatge a un col·lectiu molt important de la societat amb la Setmana de la Gent Gran.

Coincidint amb el Dilluns de Pasqua, el teatre del Casal Català va acollir el tradicional dinar d’homenatge als avis a partir de 70 anys on van rebre un petit obsequi i van poder gaudir, tot seguit, de l’espectacle musical «Lo tuyo, lo mío» que van fer un repàs a 75 cançons de tots els temps com a punt de partida d’un argument que explicava una història d’amor.

Destacar també la caminada inclosa en el cicle «A cent cap als cent» que va tenir lloc dijous i que va comptar amb una gran participació i grups vinguts d’altres poblacions que van poder descobrir un tast de la nostra població.

Gent gran 3Per altra banda,  divendres, primer dia del mes d’abril, va tenir lloc la trobada intergeneracional on els alumnes de 5è de Primària de l’escola Renaixença van llegir dos contes relacionats amb la gent gran als avis que van assistir a l’auditori de Cal Figueres. Va ser un acte relacionat amb la campanya que l’Ajuntament ha impulsat recentment per al respecte als nostres avis i que va acabar amb un esmorzar conjunt al casal d’avis.

A la tarda, l’actriu Montserrat Carulla, va omplir ella sola l’escenari amb l’obra Itinerari de paraules on conjugava la passió per la lectura un repàs personal, social i polític a través de textos d’autors que l’han marcat al llarg de la seva carrera professional. Una posada en escena senzilla però amb un relat intens i gràfic on la veterana actriu va posar de manifest el seu amor per la família, amics, la seva feina i el país.

L’últim acte de la Setmana de la Gent Gran d’aquest 2016 va tenir lloc al teatre del Casal Català i entrava en el marc del cicle de concerts dels Hostalets de Pierola amb l’opereta «Katiuska, la mujer rusa» amb la companyia de Sarsuela Rafató Teatre i el cor de sarsuela sota la direcció de Xavier Dolç. Un gran espectacle que posava punt i final a 7 dies pensats, especialment, per a la gent gran dels Hostalets de Pierola.

Més imatges prement aquí.

 

Comparteix