La Setmana de la Ciència també als Hostalets de Pierola

1035

Del 10 al 19 de novembre se celebra la Setmana de la Ciència. Durant aquesta setmana el CRIP ofereix visites gratuïtes i activitats especials.

La Setmana de la Ciència és un esdeveniment organitzat per la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació, conjuntament amb la Generalitat de Catalunya i les institucions universitàries de Catalunya. Aquest any la Setmana està dedicada al turisme sostenible, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament, promogut per Nacions Unides, que aspira a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i el públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament.

El Centre de Restauració i Interpretació Paleontològica (CRIP) dels Hostalets de Pierola s’ha sumat a aquest esdeveniment i organitza una sèrie d’activitats especialitzades. Són les següents:

  • Visites guiades gratuïtes: Entre els dies 10 i 19 de novembre, tots els visitants podran gaudir, a qualsevol hora, d’una visita guiada a l’exposició ‘Una mirada al Miocè’.
  • Vine a conèixer la Laia!: El 18 de novembre es presentaran les restes fòssils trobades del Pliobates Calaloniae als Hostalets de Pierola, que han refet les teories de l’origen comú de tots els primats antropomorfs, entre ells els humans. Dissabte, 18 hi haurà dos passis: A les 11.00 i a les 17.00 hores.

Tria l’activitat que més t’agradi, agenda i participa!

Viu la paleontologia als Hostalets de Pierola!

 

Comparteix