Gran Setmana de la Joventut als Hostalets de Pierola

1150

La Setmana de la Joventut és un dels esdeveniments més esperats als Hostalets de Pierola, no només pel jovent, també pels més petits i grans. Són set dies on els joves hostaletencs són els protagonistes del municipi.

L’ARC Juvenil completa una nova edició de la Setmana de la Joventut amb un grapat d’activitats, participació i 7 dies d’experiències en ple mes d’agost. Tot un repte que l’entitat ha treballat a la perfecció a partir del gran treball efectuat pels seus membres.

Des de l’inici, el passat dijous, 11 d’agost, es dibuixava una setmana plena d’activitats, d’emoció, diversió, cultura i compromís. Entre les propostes viscudes cal destacar el teatre amb Improshow, l’excursioneta, sopar popular, fideuà, jocs, gimcana nocturna, el waterpolo, body combat i zumba a la piscina o els actes del darrer dia com la pintada al pedrís i el concert del grup Sota Zero.

El programa s’ha desenvolupat al 100% i ha comptat amb la gran coordinació i el bon ambient per part de l’organització, que ha sabut donar la varietat per tal que tothom pogués trobar el seu espai per participar de la Setmana.

L’any que ve, la Setmana de la Joventut dels Hostalets de Pierola arribarà a l’edició 40 de la Setmana de la Joventut, segur que serà ben especial.

Des d’aquesta web felicitem a Arc Juvenil i agraïm a tots els membres de l’entitat la gran feina feta. Ha estat una setmana genial!

Podeu veure imatges de la SJ 2016 prement aquí.

Comparteix