La Setmana de la Joventut tanca una gran edició

1067

L’edició 2018 de la Setmana de la Joventut dels Hostalets de Pierola serà recordada per la gran participació i les ganes de gaudir-la.

Dimarts, 14 d’agost donava inici la Setmana de la Joventut dels Hostalets de Pierola. Una nova edició molt potent, plena d’activitats i esdeveniments per a joves… i no tan joves. 

Al vespre es va celebrar el tradicional sopar popular a la plaça Dr. Conde, que com sempre va comptar amb molta participació i moltes ganes de tenir una bona estona de germanor. En aquest mateix moment es va fer el concurs de truites. Les millors truites hostaletenques van fer acte de presència. La nit va acabar amb el bingo popular.

Totes les imatges aquí.

Dimecres, 15 la jornada començava ben d’hora a la piscina municipal dels Hostalets de Pierola amb els jocs inflables. Els espais per a les partides i els equips de waterpolo també. Els equips que van participar ho van donar tot!

A continuació la sessió de zumba va omplir la zona de gespa de joves, i no tan joves, disposats a donar un gran ritme al cos.

A la tarda es va celebrar l’Hostabrut. Un esdeveniment que es consolida en el marc de la Setmana de la Joventut i amb una gran organització. La cursa d’obstacles va tenir una molt bona participació de caràcter familiar.

Totes les imatges del dimecres, 15 aquí.

Dijous, 16 també començava amb remullada general i molta activitat. Al migdia es va celebrar el ‘Correaigua’ pels carrers del poble i, a la tarda, les activitats múltiples van omplir d’acció, riures i esport la zona del camp de futbol. La jornada va acabar amb cinema a la fresca i la gran pel·lícula ‘Wonder’.

Totes les imatges del dijous, aquí.

Divendres, 17 era el gran dia de concerts… però malauradament aquest any tampoc va poder ser. Les pluges van aparèixer. Tot i així, el vermut al migdia i davant de la Torre del Sr. Enric es va poder fer amb molt bon ambient i bona música!

Imatges del vermut, aquí.

Dissabte, 18 les activitats es van tornar a reprendre amb força. A la tarda la es va pintar el mural de la Setmana de la Joventut. Aquesta vegada, situat al poliesportiu, els joves que van volen van poder deixar la seva empremta.

Al vespre el Correbars i la xaranga Zebrass van omplir d’activitat els carrers i establiments hostaletencs fins arribar a l’hora de la Festa Dj’s al poliespostiu. La festa va acabar fins ben entrada la matinada!

No us perdeu les millors imatges aquí.

La Setmana de la Joventut va acabar el diumenge, 19 d’agost. Una  fantàstica fideuada de germanor per dinar i el divertit espectacle final amb el cantautor Quim Vila van ser els darrers actes d’uns dies plens d’emoció, diversió i valors.

Les imatges del diumenge, aquí.

Des de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola es vol agrair la immensa tasca feta pels membres de l’Arc Juvenil. Gràcies a aquesta entitat podem viure una de les festes més emblemàtiques del nostre poble. Enhorabona!

També un fort agraïment a totes les persones, professionals i particulars que han posat un gra de sorra per fer realitat aquesta Setmana de la Joventut 2018.

Comparteix