Una Setmana Santa molt participativa

1093

Un any més la Setmana Santa es va viure als Hostalets de Pierola amb la combinació d’actes tradicionals de caràcter religiós i els pensats per donar entreteniment en aquestes curtes vacances de mig curs.

Destacar la participació del diumenge de Rams amb la benedicció i la pluja a la tarda, coincidint amb l’entrada a la primavera, que va traslladar les sardanes al teatre del Casal.

L’Esplai les Pífies els matins  de dilluns a dijous a l’escola Renaixença, cinema infantil i juvenil algunes tardes van ser algunes de les propostes del programa d’enguany. Una de les més exitoses va ser la del dissabte 26 de març amb el teatre de titelles familiar amb el «Viatge a l’Illa del Tresor» amb la companyia Encara farem salat que va demostrar una gran posada en escena amb música en directe i una molt bona interpretació. Un públic de totes les edats va seguir amb interès un viatge a la recerca d’un tresor enterrat que els va transportar a un món ple d’aventures, de pirates, d’amistats i traïcions.

Amb les Caramelles el diumenge de Pasqua pràcticament acabaven els actes previstos abans de donar inici a la Setmana de la Gent Gran que començava aquest dilluns.

Imatges de la Setmana Santa 2016.

Comparteix