L’Arc Juvenil tanca l’SJ21 amb satisfacció

369

Punt i final a la Setmana de la Joventut d’enguany en una edició adaptada a les mesures sanitàries on s’han pogut combinar actes per a tots els gustos. En uns dies marcats per les altes temperatures, el programa ha inclòs cinema, taller de pintura sobre ceràmica, concerts, fideuà i bingo, un disputat torneig de ping-pong o el monòleg de Quim Vila.

Malgrat la situació sanitària actual que obliga a prendre mesures com la reserva prèvia, l’ús de mascareta o la limitació en espais, la Setmana de la Joventut s’ha pogut celebrar amb intensitat i amb participació per part de joves i no tan joves que han trobat diversos actes per gaudir de l’estiu.

La xaranga d’HoPeta Street Band va ser l’encarregada de donar el tret de sortida el dijous 12 d’agost. Al vespre, una sessió de cinema a la fresca amb ‘Una veterinaria en la Borgoña’ tancava la jornada. Divendres al matí va tenir lloc el taller de pintura sobre ceràmica i a la tarda/vespre el concert de Dantuvi Trio i la Tropical que va acabar pocs minuts després de la mitjanit.

Amb mesures per combatre la calor, dissabte va tenir lloc la fideuà i el bingo amb lots cedits per diferents comerços del municipi. A la tarda, el joc de pistes amb l’escape room va donar pas als dos concerts de l’Hostachill amb les veus de les integrants de Quartsdeduo i Alba Roda.

Finalment el diumenge 15 d’agost un disputat torneig de ping-pong va posar la placeta en el punt de mira de l’esport en gairebé quatre hores de competició. Després d’una primera fase de grups, quarts de final i semis, el jove Ignasi, veí de Masquefa, es va imposar a la final al veterà Anselm Puig.

Per acabar, el monòleg irònic, picant i amb un punt crític de Quim Vila i l’acte de cloenda de l’organització van tancar una edició amb una valoració molt positiva per part de tothom.

Podeu veure el recull d’imatges de la fotògrafa Ariadna Junyent de l’Arc Juvenil prement aquí.

 

 

 

Comparteix