Una setmana dedicada a la Gent Gran

989

Del 7 al 16 de maig ha tingut lloc la Setmana de la Gent Gran dels Hostalets de Pierola amb un seguit d’actes i la celebració de la 54a Festa de la Vellesa que, després de 2 anys, ha recuperat el dinar de germanor sota la carpa de la pista poliesportiva. Aquest dilluns, un taller de punts de llibre tancarà el programa.

Després de Setmana Santa i de la celebració de Sant Jordi, els Hostalets de Pierola commemora la Setmana de la Gent Gran amb el màxim de garanties sanitàries i recuperant el dinar popular on, aquest any, es convidaven els avis i àvies nascudes a partir del 1952 cap enrere.

Han estat un seguit d’activitats pensades per gaudir del coneixement, la salut i, sobretot, l’entreteniment i l’esbarjo. Un homenatge als avis i àvies dels Hostalets que va culminar amb la 54ena Festa de la Vellesa amb missa, cercavila amb els balls populars i el dinar de germanor que, després de dos anys, tornava en el format presencial, per bé que també es va optar per l’opció ‘per emportar’ en alguns casos. La festa va acabar amb una demostració de balls d’origen asteca per amenitzar la trobada.

Entre les propostes de l’edició d’aquest 2022 cal destacar també la caminada intergeneracional, jornades de salut i moviment, el bingo, la xerrada del cirurgià hostaletenc Jordi Juan Samsó, el taller de musicoteràpia, la festa de la primavera amb dinar, projecció i sevillanes al Centre de dia, el cinema amb ‘El becario’ de Robert De Niro o l’excursió al castell de Peralada i a l’Estartit organitzada per l’Associació de la Gent Gran.

Prement en aquest enllaç podeu recuperar algunes de les imatges d’aquesta edició.

Document:
ProgramaGentGran2022_web.pdf

Comparteix