Finalitza la Setmana de la Gent Gran

168

La Setmana de la Gent Gran va començar el dilluns de Pasqua amb la 56a Festa de la Vellesa amb el dinar al teatre del Casal Català i l’espectacle del popular actor català, Joan Pera. La programació de l’edició d’enguany va incloure el debut de la coral ‘Moltes primaveres’ i va finalitzar amb la caminada intergeneracional i un vermut musical.

El dilluns de Pasqua va començar la Setmana amb la 56a edició de la Festa de la Vellesa després de la missa a l’església de Sant Pere, que va comptar amb la participació del Cor parroquial, cercavila de Balls Populars dels Hostalets de Pierola que van fer un recorregut pel centre del nucli fins al Casal Català, nova ubicació del dinar més recollit i acollidor. Més d’un centenar de persones van participar del dinar d’homenatge als avis i àvies a partir de 70 anys del municipi. L’alcalde, Gerard Parcerisas, i el regidor de Gent Gran, Dani Vendrell, es van adreçar als assistents per reconèixer la contribució de la gent gran i posar en valor el seu paper en el teixit social del municipi, agrair la col·laboració de les entitats i persones que han col·laborat en l’organització d’aquest dia d’homenatge. Abans de tancar els seus parlaments van convidar els assistents a fer un brindis col·lectiu. La jornada es va completar amb un monòleg a càrrec del popular actor Joan Pera, que amb la seva experiència, recorregut professional i simpatia va connectar amb la gent i es va posar el públic a la butxaca.

La resta de la setmana va transcórrer amb propostes com ‘Salut i moviment’ o el bingo popular dimecres o el dinar de la primavera al Centre de Serveis de la Gent Gran amb usuaris i familiars. Cal destacar el debut de la coral ‘Moltes primaveres’ formada recentment per integrants del Casal de la Gent Gran que, després de l’àpat, van oferir un repertori de 4 cançons de temàtica diferents i que va tenir una resposta entusiasta i d’agraïment.
.

Divendres, el grup de playback ‘Llar d’avis Ca l’Arola’ de Santpedor, amb una setzena d’integrants, van oferir l’espectacle especial de playback amb una vintena de temes de tots els temps. Finalment, dissabte, la caminada intergeneracional amb mig centenar de participants van recorre els 6 quilòmetres del circuit planer al voltant del nucli fins arribar a la plaça Cal Figueres on va tenir lloc el vermut musical amb les versions de la cantant Àuria Franch. L’edició de la Setmana de la Gent Gran va acabar amb els parlaments de l’alcalde, Gerard Parcerisas, i del regidor de Gent Gran, Daniel Vendrell, que van agrair la feina feta per la junta de l’Associació de la Gent Gran, els tècnics de l’Ajuntament i a tothom que ha participat en una edició profitosa i participada que tornarà a ser punt de trobada l’any que ve.

Documentació relacionada:
Programa de la Gent Gran 2024
Recull d’imatges Flickr Ajuntament

Comparteix