Xerrada sobre el Sindicat de Manters

871

Aquest dissabte a les 18.00 té lloc, a l’Auditori Cal Figueres, una de les propostes organitzades pel Casal Català per aquest últim trimestre de l’any. Es tracta d’una xerrada sobre un col·lectiu ben conegut per tothom que, gràcies al Sindicat, ha aconseguit organitzar-se i llançar la marca ‘Top Manta’ entre altres projectes que tindrem l’oportunitat de conèixer. 

El Sindicat popular de venedors ambulants és una entitat creada el 2015 que neix a partir de la necessitat d’organització popular per part dels venedors ambulants, front la violència i repressió policial i el racisme institucional. Des dels seus inicis han impulsat nombrosos projectes socials i comunitaris, entre els quals destaca el llançament de la marca de roba Top Manta.

Durant la pandèmia han destacat especialment per la seva tasca i contribució social, amb l’activació d’un Banc d’Aliments Manter i la confecció de material sanitari per a hospitals i centres sociosanitaris.

Lamine Bathily
, membre i portaveu del Sindicat Manter, ens parlarà de com i per què va néixer el Sindicat, del llançament de la marca Top Manta, així com de la resta de projectes impulsats pel col·lectiu manter durant aquests anys.

Comparteix