L’SJ22 acaba amb màgia

2451

Del 10 al 15 d’agost els Hostalets de Pierola va celebrar la Setmana de la Joventut organitzada per l’Arc Juvenil. Els diferents actes presentats van tenir una molt bona resposta de públic de totes les edats que van gaudir d’un ventall variat de propostes. Disponible el recull d’imatges d’aquesta edició prement aquí.

El joc de la pastanaga, l’Hostabrut, el torneig de waterpolo, el partit de casades contra solteres, concerts i disjòquei, concurs de paelles, gimcana nocturna, escalabirres, el torneig de ping-pong o el Mag Sanyes en l’espectacle final van ser alguns dels plats forts de la Setmana de la Joventut d’aquest 2022 que ha estat per emmarcar.

El bon temps, la gran participació de públic i la bona organització de l’Arc Juvenil amb un equip renovat van crear la fórmula que va comptar amb més d’un centenar de participants del ‘Joc de la pastanaga’ que va guanyar Jordi Jabalera com «assassi en sèrie». Més d’una desena de paelles en el concurs que va guanyar l’equip del ‘xef’ Eugeni Ibáñez o els 5 minuts que van durar les inscripcions al torneig de ping-pong que es va endur, per segon any consecutiu, l’Ignasi Bueno.

En aquest enllaç podeu veure alguna de les imatges de l’SJ22.

I a continuació podeu consultar el programa amb totes les activitats que es van dur a terme:

Comparteix