L’ARC tanca l’SJ23

1822

Punt i final a la Setmana de la Joventut que acaba després d’oferir un grapat d’activitats del 14 al 20 d’agost i amb l’organització de l’entitat local renovada de l’ARC Juvenil en coordinació amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament. Obra de teatre final, lliurament del premi del joc de la pastanaga i comiat fins l’any que ve.

Aquest any hem tornat a gaudir d’una setmana plena d’actes, des de més tradicionals a diferents novetats com el partit de futbol ARC’s League, el joc del Cluedo o la Gimcana  Torta amb una gran participació de joves. La Setmana ha comptat amb la tercera edició del Joc de la Pastanaga on el guanyador de l’assassí en sèrie ha estat l’Iu Cabaco Gil que ha acumulat 6 víctimes.

Els joves de l’ARC han replantejat l’Hostabrut, que amb motiu de la sequera, s’ha transformat en l’Hostasec i que ha tingut una bona participació amb victòria del tàndem Eloi i Eudald en categoria d’elit i per al Genís i el Marc en la popular. També ha tingut lloc el segon concurs de paelles amb la participació de 9 grups. Els guanyadors van ser L’Imperi del Mal com a paella més bona i Hello Baby que es va endur els premis a la paella més gran i a la paella amb millor presentació.

Cal destacar també que en aquesta edició el torneig de ping-pong va culminar amb la victòria de l’Èric Asquero. Tots els actes han rebut una molt bona participació i valoració per part dels organitzadors. Des d’aquestes línies la regidoria de Joventut vol transmetre l’agraïment a la participació i la implicació de tothom en aquesta Setmana, tant als vilatans que han gaudit de tots els actes com de l’organització, un grup de joves que ha treballat de valent per tal que aquesta Setmana de la Joventut fos una realitat.

Imatges Setmana de la Joventut 2023.

Aquest és el programa de l’edició de l’SJ23:

 

Comparteix