Dades i nou impuls del servei d’ocupació

663
Reunió entre l’equip d’Estratègies per l’Ocupació del Consell Comarcal i les regidores de Promoció econòmica i Benestar social per valorar les dades del servei de l’any passat. La voluntat de l’equip de govern municipal és reforçar aquesta àrea i posar nous elements amb la nova figura de la intermediació laboral de cara aquest 2020.
El passat dilluns, part de l’equip d’Estratègies per l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia es va reunir amb les regidores de Promoció econòmica i Acció social, Iolanda Gallardo i Irene Abad respectivament, per fer balanç dels serveis duts a terme al municipi (Servei Local d’Ocupació i Cooperativa) durant el 2019. Els resultats: 87 persones ateses i un percentatge d’inserció superior al 50%, en concret 46 insercions.

Enguany, en el marc del projecte Anoia Activa, s’incorpora al servei local d’ocupació de l’ajuntament el servei de prospecció, de la mà de la Carla Puiggròs, a través del qual es faran visites a empreses de la zona per saber quines són les seves demandes i enfortir la intermediació laboral entre les persones demandants d’ocupació i les empreses.

Comparteix