Som infants. Ens escolteu?

379

Aquesta setmana els nens i nenes de primària de l’Institut Escola Renaixença rebran la revista ‘Som Infants. Ens escolteu?’. Un recull de definicions sobre temes socials treballats al llarg del curs. Es tracta d’una iniciativa de l’àrea d’Acció Social que ha comptat amb la implicació de l’alumnat i els docents.

Aquesta setmana els nens i nenes de Primària de l’Institut-Escola Renaixença rebran les revistes ‘Som Infants. Ens escolteu?’, una publicació on es recullen les descripcions i conclusions que s’han treballat a l’aula aquest darrer curs sobre diversos aspectes de caire social.

Es tracta d’un glossari de 30 paraules relacionat amb el feminisme, masclisme, la violència de gènere o relacions adreçat a infants de 7 a 11 anys. Les paraules han estat definides pels alumnes que cursen primària en el nostre municipi i que al llarg del curs han treballat amb el sistema de tutors, mitjançant el punt de vista adult i infantil de diferents cursos, per aprendre mútuament de grans i petits.

La iniciativa ha estat una idea impulsada per l’àrea d’Acció Social i en la qual han participat els alumnes i professorat de l’Institut Escola Renaixença.

Comparteix