El sopar de germanor de Salam reuneix un bon grup d’hostaletencs

855

Prop de 300 persones van participar en el 3r sopar de germanor a la plaça de les Oliveres celebrat aquest cap de setmana als Hostalets sota l’organització de l’associació Salam (pau).

Una trobada entre cultures on es va poder menjar amanida variada amb fideus d’arròs i fruits secs, xai a la brasa, pa del Marroc, te verd amb menta i assortit de pastes dolces. El bon ambient i l’èxit d’assistència van fer que la trobada fos especialment emotiva on la temperatura, totalment estiuenca, va acompanyar en tot moment.

En finalitzar, el president de l’entitat SALAM, Mohand Belhadi Laksir, va agrair l’assistència de tots els presents i l’esforç de totes les persones que van fer que tothom gaudís d’una gran vetllada gastronòmica.

Enguany, l’acte el va tancar el secretari general d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós, qui va adreçar unes paraules posant d’exemple de convivència i de país, l’experiència viscuda amb els veïns hostaletencs. Amorós va concloure l’acte afirmant que, en contra del que moltes vegades es diu, aquesta és una terra de catalans i catalanes, d’orígens molt diversos, amb una clara voluntat de viure junts.

Podeu veure imatges del sopar clicant aquí.

Comparteix