Subvencions per a les entitats

715

Fins a final d’aquest mes de febrer s’ha marcat el termini per tal que les entitats i associacions del municipi justifiquin la subvenció que van rebre l’any passat. Per altra banda, del 2 al 16 de març s’obre el termini per fer la sol·licitud de subvenció per l’any en curs amb la previsió de tancar els convenis entre Ajuntament i entitats al llarg de les següents setmanes.

Tal i com es va recordar a la reunió del passat mes de gener, les entitats i associacions que van rebre una subvenció l’any passat tenen temps per justificar les despeses fins al 28 de febrer. Tot i que encara es pot presentar la documentació tal com es feia en anys anteriors, es pot utilitzar el model (d’ús obligatori a partir de l’any que ve) que adjuntem a continuació.

Per altra banda, del 2 al 16 de març s’obre el termini per presentar les sol·licituds de subvenció de cara aquest curs 2020. L’objectiu de l’equip de govern és mirar d’enllestir els diferents convenis amb entitats i associacions entre l’última quinzena de març i la primera del mes d’abril. Tot seguit podeu veure i descarregar-vos el model de sol·licitud.

Comparteix