Convocatòria subvencions (últims dies)

96

Del 22 d’abril al 6 de maig es poden demanar les subvencions per a les entitats i associacions dels Hostalets de Pierola que han previst activitat per aquest 2024. Un tràmit que s’adapta a la concurrència competitiva i que posa en valor activitats concretes a l’hora d’atorgar-ne els imports. La partida conjunta arriba als 97.000 euros.

Ja es pot accedir a la convocatòria per demanar les subvencions per part de les entitats i associacions del municipi a través del formulari de sol·licitud disponible al final d’aquesta notícia. L’objectiu és donar resposta a les diferents propostes que s’adjudicaran, segons puntuació, de tres bosses pressupostàries de caràcter cultural, festiva i esportiva a partir d’unes partides de 25.000€, 35.000€ i 42.000€ respectivament.
.
La principal condició per optar-hi és estar constituïda com a entitat hostaletenca i es valora, entre altres, el fet d’oferir diverses activitats al llarg de l’any, col·laborar amb altres col·lectius, l’ús de mesures que fomentin el reciclatge, l’abast sobre la participació al poble o el fet de fer cursos de formació específica.
.
D’aquest tràmit en queden fora les associacions que tenen conveni amb l’Ajuntament com són les educatives (CEM Cal Maristany i Ampes) i les que ofereixen un servei puntual i més concret com els Bombers, l’esplai Pífies, l’Agrupació de Balls Populars, l’Associació Defensa i Rescat de Gats, Associació de la Gent Gran i l’ADF.
.
Aquesta convocatòria s’adapta a la normativa vigent de subvencions i, tal com marca la llei, atorga un màxim del 75% de l’import de les propostes que s’hi presentin. El termini per entrar les sol·licituds acaba el dilluns 6 de maig a les 12 de la nit i el tràmit s’ha de fer telemàticament a través de la seu electrònica.
Comparteix