Suport per demanar beques

658

Aquest mes de setembre, des dels departaments d’Orientació Laboral i de Joventut dels Hostalets de Pierola s’ha portat a terme el servei gratuït d’acompanyament en la tramitació de beques d’estudis postobligatoris on s’ha informat i assessorat al jovent i a les seves famílies sobre les possibles opcions de beques segons els estudis postobligatoris a cursar.

Aquesta campanya es va iniciar el passat 2 de setembre a Can Fosalba amb l’oficina mòbil d’informació juvenil on es van tramitar un total de 5 beques i 3 assessoraments acadèmics de joves estudiants de CFGM, CFGS, Batxillerat i Universitat. El 5 de setembre es va fer acompanyament en la tramitació de beques a l’Ajuntament on van participar 3 joves més. Al mateix temps, se’ls va informar de la documentació necessària per fer el tràmit i se’ls va donar suport en la part més pràctica.

Per últim, el taller que ofereix l’Oficina Jove de l’Anoia i que dinamitza l’orientadora acadèmica, es va portar a terme al Punt Jove el 9 de setembre i es van gestionar 6 beques i 1 assessorament acadèmic.

Si no has pogut tramitar la teva beca, tens fins l’1 d’octubre per estudis no universitaris i fins al 15 d’octubre per estudis universitaris. L’equip de joventut resta disponible per acompanyar-te en aquest tràmit.

Contacte
Telèfon:650 983 081
Correu electrònic: esola@anoiajove.cat
Instagram: @puntjovehopierola

Comparteix