Suport a persones que cuiden

53

Amb l’objectiu de donar suport als cuidadors i cuidadores que dediquen el seu temps i esforços a atendre persones grans o amb dependència, des del Centre de Serveis de la Gent Gran en coordinació amb el CAP de Piera es posen en marxa 10 sessions de suport al cuidador que comencen aquest divendres 26 d’abril.

El taller, dirigit per la referent de benestar emocional i comunitari del CAP de Piera, Teresa Bujons, ofereix un espai de suport grupal on els participants no només adquireixen coneixements pràctics per millorar el procés de cuidar, sinó que també comparteixen les seves pròpies experiències i aprenen a gestionar les emocions associades a aquesta responsabilitat.

Sota la guia d’una psicologia especialitzada, les sessions inclouen la participació activa d’una fisioterapeuta i una nutricionista, ampliant així l’abast del suport ofert. Amb un màxim de 12 participants per grup, aquestes sessions es desenvoluparan setmanalment, començant aquest 26 i s’estendran a 10 divendres consecutius. L’horari previst és de 10 a 11 del matí. L’accés és lliure però cal notificar-ho prèviament al 93 771 25 35.

Aquesta iniciativa no només pretén brindar eines pràctiques per afrontar els reptes del càrrec de cuidador, sinó també fomentar el suport mutu entre els participants, creant una xarxa de suport emocional i pràctic per a aquells que dediquen les seves energies al benestar dels altres.

Comparteix