Dilluns es talla l’accés a Hostalets de Pierola des de la carretera de Piera BV-2243

1655

El proper dilluns 16 d’octubre, i durant un període aproximat d’entre dos i tres mesos, la circulació per carretera entre els Hostalets de Pierola i Piera es veurà afectada a causa de les obres de la variant de Piera.

Per tal d’adequar la rotonda que connecta el municipi amb la carretera BV-2243 a la nova geometria i els posteriors treballs d’arranjament i asfaltat, es farà un desviament provisional amb pas alternatiu a través de la carretera C-54 (direcció Masquefa). Durant aquesta setmana es col·locarà al tram afectat senyalització informativa i d’orientació dels itineraris alternatius.

Aquests treballs també tindran afectacions en el transport públic, pel que fa als horaris dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, o en el servei de busos, com és el cas de la línia H1-H2 entre Hostalets i Piera, que comptarà amb nous horaris a partir d’aquest diumenge.

Tal i com va informar la consellera de Territori, Ester Capella, durant la seva visita a les obres de construcció de la variant de Piera el passat mes de setembre, que va comptar amb la presència de l’alcalde dels Hostalets de Pierola, Gerard Parcerisas; el regidor d’Urbanisme, Dani Vendrell, i el d’Urbanitzacions, Albert Baron,  els treballs avancen a bon ritme i es confia que l’actuació pugui estar enllestida durant el primer trimestre del 2024.

Comparteix