Arrenca el taller de percussió

103

Joves +15 del municipi dels Hostalets de Pierola inicien, amb un taller de percussió corporal i la participació en un assaig dels bastoners, el cicle de percussió i interrelació comunitària dels Hostalets de Pierola amb la participació de joves de Can Gras. Encara queden places per a les següents sessions.

Divendres passat, 4 de juny, es va donar el tret de sortida al cicle de percussió i interrelació comunitària dels Hostalets de Pierola amb un taller de la mà d’en Quique, de la companyia «Percuriositat». El taller es va fer a l’auditori Cal Figueres i va comptar amb 10 participants. Al llarg de la sessió els joves van poder descobrir noves maneres de crear sons i ritmes amb el seu cos, interpretant pensaments amb el llenguatge de la música i establint un diàleg de sons amb els companys.

En acabar el taller de percussió corporal, els joves es van desplaçar al costat del CRIP (Centre de Recerca i Investigació Paleontològica) on la colla de bastoners «Els Ximplets dels Hostalets» feia el primer assaig després d’haver aturat la seva activitat a causa de la pandèmia. Els joves de Can Gras van mostrar interès per la dansa tradicional i, dos d’ells, després de participar en l’assaig es van comprometre a tornar-hi el divendres següent per fer un altre assaig i, si s’escau, entrar a formar part de la colla de Bastoners dels Hostalets de Pierola.

El cicle de percussió continuarà a partir del dilluns 14 de juny a les 17.00, amb un taller on els joves participants construiran la seva pròpia caixa (cajón) flamenca personalitzada que després es podran endur a casa.

Si no us heu apuntat, esteu de sort. Encara queden places! Us hi podeu inscriure enviant un Whatsapp al 639 38 10 81.

Comparteix