Taller grupal a l’Ajuntament

235

El passat dijous 14 de desembre, l’equip de persones que atén a les oficines municipals de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola (personal intern, extern i membres de l’equip de govern) va participar d’un taller grupal en el qual es van treballar els valors per tenir una visió de la gestió pública comuna des d’un punt de vista des de diversos departaments.

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola va fer una jornada interna de coaching sota el títol «Llavors de valor públic» amb l’objectiu de posar els fonaments d’una cultura organitzativa on la creació de valor públic sigui el propòsit i el punt de connexió, entenent que tothom des del seu rol hi té un paper important. La trobada va servir per connectar amb els valors individuals, complementar i créixer com a organització.

El taller va servir per generar dinàmiques de cohesió creant una visió comuna del propòsit últim de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola en relació a la gestió pública i a l’experiència de les persones que fan ús d’aquest servei.

En aquesta ocasió, el taller grupal anava dirigit al personal d’oficines amb prop d’una trentena de treballadors i polítics que participen en el dia a dia de l’atenció al públic. Fruit d’aquesta primera experiència se’n van extreure la importància de valors i conceptes com l’empatia, el lideratge, l’organització, la comunicació o la cooperació.

Des del govern municipal hi ha la voluntat de fer més sessions a altres col·lectius de l’administració local com la brigada municipal, la llar d’infants, la Guàrdia Municipal, etc.

Comparteix