Taller de grafit amb resultat sorprenent

859
Diumenge 18 d’abril va tenir lloc un taller de grafit organitzat des del Punt Jove que va comptar amb la participació de joves i familiars del municipi. Doble A Art va dirigir una jornada que va fer realitat un projecte treballat els dies abans amb la participació d’una quinzena de joves i amb una imatge representativa i original que es pot veure a la plaça de les Oliveres.
.
Joves dels Hostalets de Pierola van demanar fer un taller de grafit i, des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament, es va considerar que una activitat a l’aire lliure podria ser molt benvinguda. En aquest sentit es va contactar amb Doble A art per iniciar el procés de creació del disseny del mural de forma conjunta.
.
Per tal de crear un mural representatiu del col·lectiu jove i dels Hostalets de Pierola es va triar la imatge de Montserrat i diferents paraules que representessin la joventut. Amb l’objectiu d’escriure-les en diferents idiomes, el Punt Jove va comptar amb la col·laboració del jovent i dels seus familiars.
.
En aquesta activitat van participar-hi una quinzena de joves, que van pintar en torns de parelles per tal de garantir les mesures sanitàries vigents.
.
Podeu veure’n més imatges prement aquí.
Comparteix