Eines per trobar feina prop dels Hostalets

622

El Servei Local d’Ocupació dels Hostalets de Pierola organitza, per dimecres 15 de juliol, un taller informatiu i pràctic sobre el mercat de treball a l’Anoia i al Baix Llobregat Nord. Una proposta fruit de la col·laboració de l’Àmbit d’Estratègies per l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia.

A través d’aquest taller, tothom que hi participi podrà conèixer amb més profunditat quins són els principals sectors econòmics de la zona, quins perfils professionals són els més demandats i quina és la tendència que es preveu per als pròxims anys. L’objectiu principal és identificar el mercat de treball i aquells sectors que generen més ocupació per tal de fer una recerca de feina més acurada.

El taller es durà a terme el dimecres 15 de juliol a la Biblioteca Municipal de 10.00 a 11.30 hores. Per a més informació podeu contactar amb el Servei Local d’Ocupació trucant al 93 771 21 12 o bé presencialment els dilluns, dimecres i divendres de 9.00 a 14.00 hores. Les inscripcions es poden fer omplint el següent formulari.

Comparteix