Tanca, encara amb més èxit, la marxa nòrdica

1051

Per 5è any consecutiu, aquest dimecres va tenir lloc la clausura del cicle de caminades de marxa nòrdica per a la gent gran. Amb un format diferent als anys anteriors, la caminada va iniciar-se per Santpedor i acabament al parc de l’Agulla de Manresa.

Es tracta d’una jornada conjunta que va comptar amb 36 grups i al voltant de 1.400 en la primera de les dues que tancaven les caminades de marxa nòrdica que organitza la Diputació de Barcelona. En total hi hauran participat 2.700 avis i àvies de diferents municipis de la província, dels quals 32 han estat dels Hostalets de Pierola.

Cal destacar que la sortida de dimecres va ser de 6 quilòmetres i va comptar amb una activitat de perfeccionament de marxa nòrdica i un altre de moviment expressiu, estiraments i relaxació muscular. Després de dinar, l’hostaletenc Isidre Vallès va oferir l’activitat de cançons inoblidables amb coreografies mecanitzades que els assistents van seguir amb molt èxit. També hi va haver temps pel lliurament de diplomes de l’edició que acredita les 4 sortides.

Afegir que, com a novetat d’aquesta edició, s’han implantat els pals de marxa amb gran acceptació. Un material que es va comprar des de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i la Diputació de Barcelona i que es van cedir als participants.

Per últim, afegir que ja hi ha el compromís de continuar amb aquestes sortides de cara l’any que ve on s’espera que augmenti el nombre de pobles que hi participin.

Consulteu des d’aquí les fotografies i el vídeo de la jornada:

 

Comparteix