Tancada la pista d’skate per seguretat

369

L’Ajuntament decideix tancar l’espai juvenil de pràctica d’skate ja que les pistes tenen desperfectes greus i presenten un perill per fer-hi esport. Després d’analitzar el pressupost per a una possible reparació s’estudien diverses opcions i no es descarta la renovació del projecte o, fins i tot, un canvi d’ubicació.

Forats en el mobiliari i la fusta en mal estat han provocat que, des de l’àrea d’Esports, s’hagi decidit tancar temporalment un dels espais de trobada juvenil dels Hostalets de Pierola. L’actual estat de les pistes fa impossible la pràctica d’aquesta disciplina esportiva i representa un perill i una evident possibilitat de prendre mal.

Una de les opcions inicials és reparar les pistes o substituir-les per unes noves. No obstant, aquesta tancament obre la porta a nous plantejaments que podrien optimitzar les opcions de trobada i pràctica de l’esport en altres formats i ubicacions. Al llarg de les pròximes setmanes es prendrà la decisió tenint en compte, entre altres factors, l’opinió del jovent que habitualment en fa ús.

Comparteix