Treball i formació +52

76

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola participa en el programa Treball i Formació, conjuntament amb una desena més de poblacions de la comarca. En aquesta ocasió es tracta d’una convocatòria dirigida a persones de 52 anys o més inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Més informació al web del Consell Comarcal.

El Programa Treball i Formació és una política de Foment de l’Ocupació, que mitjançant els projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores en situació d’atur amb especial vulnerabilitat i amb més dificultats per accedir al treball, els permet adquirir experiència laboral en un entorn real de treball, i si escau també obtinguin la qualificació o les capacitats necessàries, per a la seva inserció laboral.

L’objectiu d’aquest programa és què les persones en situació d’atur i més allunyades del mercat de treball, o bé amb més dificultats d’accedir-hi, millorin la seva ocupabilitat tot facilitant-los competències professionals mitjançant la subscripció d’un contracte laboral i el desenvolupament d’unes tasques professionals.

La convocatòria es dirigeix als col·lectius següents:
-MG52: persones de 52 anys o més que estiguin en situació d’atur inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
-PRGC: persones inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), destinatàries de la renda garantida de ciutadania.
-PANP: persones en risc de caure en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació, inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO).
-ACOM: actuació d’acompanyament de les persones contractades durant l’execució del Programa.

En aquest programa hi participen 14 municipis de la comarca de l’Anoia:
El Bruc, Cabrera d’ Anoia, Calaf, Capellades, Hostalets de Pierola, Jorba, Castellolí, Masquefa, Montmaneu, Òdena, Tous, Vallbona d’ Anoia ,la Torre de Claramunt i la Pobla de Claramunt.

Comparteix