Toni Solsona Ruiz (ERC)

CURRÍCULUM

Soc el Toni Solsona Ruiz hostaletenc des de l´any 2001 i pare de tres filles que he vist créixer al nostre poble. Llicenciat en Ciències Empresarials, en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Mercats Financers. He dedicat tota la meva carrera professional al mon de les finances i al sector bancari on desenvolupo la meva activitat actualment.
.
Vaig decidir entrar a formar part del grup d´ERC dels Hostalets de Pierola l’any 2023 perquè el seu projecte per al poble és engrescador, prioritza la gestió sostenible dels recursos i les persones que en formen part em van transmetre compromís i il·lusió que em van encomanar.
.
He estat molts anys vinculat al Centre d’Estudis Musicals ‘Cal Maristany’, com alumne i pare d’alumnes i també membre de la Junta Directiva. Després de tots aquests anys com a veí del municipi, considero que poder aportar el teu gra de sorra amb honestedat treballant des de el Consistori, escoltant als veïns i veïnes i ajudant a construir un poble millor, és una satisfacció i una oportunitat a l´hora, on val la pena implicar-s’hi.
.

En el meu temps d’oci m’agraden totes les activitats relacionades amb l’aire lliure, si pot ser, posant muntanyes pel mig i com més amunt millor.

Òrgans en els que participa (T.S.)

Comissions
Participa en la Comissió de Viabilitat Econòmica

Declaració de béns
DB_Toni_Solsona

Retribucions
La retribució anual és un càlcul sobre els 18.000€ anuals segons la participació en les juntes, comissions i plens que es convoquin.

En espècies 2023: Lot Nadal (30€) – Sopar de Nadal (45€)