Tots a la neu!

2006

La neu aquest any s’ha fet esperar, però ja tenim les muntanyes del Pirineu ben blanques! Com ja es va fer fa un any, la Comissió d’Esports, conjuntament amb l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, ha organitzat una sortida a la Molina per a tots aquells i aquelles que vulguin practicar l’esquí, l’snow o el trineu.

Dissabte vinent, 27 de febrer els hostaletencs de totes les edats podran viatjar fins a La Molina i practicar en família o els amics l’esport de neu preferit. S’han organitzat tres opcions:

  • Pack esquí: autobús + forfet d’1 dia d’esquí o snow +  assegurança. Preus: 37€ (adult) / 21€ (infantil 6-14anys) / 6€ (nens fins a 6 anys).
  • Pack trineu: autobús + trineu propi 5€ / lloguer de trineu 1 plaça 13€ / lloguer trineu 2 places 15€.
  • Pack bateig de raquetes: autobús + forfet del telecabina + guia de muntanya + raquetes i bastons + assegurança + beguda calenta. Preu: 30€

Inscripcions obertes fins dilluns, 22 a la recepció de l’Ajuntament. De dilluns a divendres de 9h a 14h i dijous també de 17h a 19h.

Els joves menors d’edat hauran d’anar acompanyats del seu tutor o tutora legal o d’una persona adulta amb autorització dels tutors.

Horari previst:

6.30h. Concentració a la plaça dels Països Catalans

6.45h. Sortida en autobús

17.15h. Concentració per la tornada

19.30h. Arribada als Hostalets de Pierola

Comparteix