Concert de veu i guitarra a l’auditori Cal Figueres

700

Aquest diumenge a les 19.00 a l’auditori Cal Figueres, la mezzosoprano Anna Tobella i el guitarrista Eugeni Muriel s’uneixen per posar en comú l’experiència musical individual dels darrers anys i presentar el fruit d’aquesta trobada en l’àlbum «Tramuntana». Reserva d’entrades (5€) disponibles en aquest enllaç.

L’àrea de Cultura ha programat un concert per aquest diumenge a la tarda amb el duo Bluo Maro. Cançons clàssiques, cants tradicionals, repertori original, etc. La mezzosoprano Anna Tobella i el guitarrista i director del CEM Cal Maristany, Eugeni Muriel, es retroben per oferir la seva visió personal d’un repertori que han treballat durant els últims anys de la seva trajectòria individual i que, ara, presenten amb «Tramuntana».

De Florència a Sevilla, passant per la costa catalana, Màlaga o el País Basc. De l’havanera a la sevillana passant per l’òpera, l’Anna i l’Eugeni us conviden a viatjar amb la participació d’alguns músics i amics que faran que sigui un concert especial. Una ocasió perfecta per  presentar el seu primer disc en comú.

Es poden comprar les entrades a través de l’App o Entràpolis mitjançant aquest enllaç.

Comparteix