Trobada de Caramellaires als Hostalets de Pierola

1093

Els Hostalets de Pierola va rebre la 46a Trobada de Caramellaires el passat diumenge 1 de maig amb la participació dels Estels Cantaires del Casal Familiar de Viladecavalls, les Caramelles de Martorell i l’Estol Infantil de Cantaires dels Hostalets de Pierola. Aquesta edició va comptar amb menys participació del que és habitual ja que la població que havia d’organitzar-ho inicialment es va fer enrere en l’últim moment i els Hostalets es va brindar a ser escenari d’una trobada que compta amb la participació de petits i grans.

La diada, acompanyada d’un cel radiant, va comptar amb diferents actuacions a les places dels Països Catalans i Dr. Conde i un final amb cantada de la cançó conjunta entre les tres corals participants. La regidora de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola, Marta Casas, va dirigir unes paraules en nom del municipi per oferir-se com a seu d’aquest esdeveniment sempre que sigui necessari.

La Trobada de Caramellaires va començar fa 46 anys en l’àmbit del Baix Llobregat i s’ha anat estenent també per l’Anoia. Els Hostalets de Pierola hi participa des de l’any 2000 i, enguany, era la tercera vegada que l’acollia.

Més imatges de la 46a Trobada de Caramelles.

Comparteix