Més de 150 participants amb clàssics

1304

La tercera edició de la trobada de clàssics als Hostalets de Pierola va comptar amb més de 150 participants i una molt bona acollida. Des de l’organització es destaca el bon ambient i l’encert de la nova ubicació. L’alcalde Gerard Parcerisas i el regidor Xavier Forner van lliurar els premis als vehicles més destacats.

La concentració va omplir la plaça Rivalba i entorn dels carrers Catalunya, Dr. Trueta i Pau Casals de bon matí amb cotxes de sèrie, cotxes preparats, motocicletes, furgonetes, camions, tractors, 4×4 i militars. Cal destacar la presència de cotxes americans, un camió de la marca Ebro molt ben conservat o un exclusiu Porsche 150. Però la presència de vehicles ben comuns de dècades enrere és el principal reclam per als visitants que rememoren temps i màquines que, més enllà dels seus acabats i prestacions, ofereixen grans records.

La bona organització del Motor Show Club, el bon ambient, les activitats paral·leles amb un bon esmorzar i una sortida conjunta per l’entorn del municipi van arrodonir el matí del diumenge 22 de setembre amb el lliurament de premis a càrrec de les autoritats municipals i el desig de repetir l’experiència de cara a l’any vinent.

Podeu veure més imatges en aquest enllaç.

Comparteix