El Turisme Paleontològic destaca al Mercat d’Escapades

1026

Els Hostalets de Pierola ha presentat les seves novetats en turisme paleontològic a la fira ‘Mercat d’Escapades a Catalunya’ celebrat el darrer cap de setmana.

Del divendres 4 fins al diumenge 6 de maig ha tingut lloc el ‘Mercat d’Escapades a Catalunya’ al passeig de Lluís Companys de Barcelona. La fira, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme, agrupa les millors propostes del territori en turisme de proximitat. Els Hostalets de Pierola hi ha participat, un any més, presentant les diferents propostes en l’àmbit del patrimoni paleontològic i les diferents experiències familiars i turístiques dissenyades des del CRIP i l’alberg de Can Roviralta.

Malgrat la incertesa del temps, milers de persones s’han acostat al Mercat i moltes famílies, grups i particulars han passat per davant de l’estand dels Hostalets de Pierola, on han pogut gaudir de les explicacions ofertes pels tècnics del CRIP i de l’Ajuntament.

Des de la regidoria de Turisme es valora molt positivament aquesta tercera participació dels Hostalets de Pierola. Carme Zaragoza, regidora de turisme explica: «Enguany hem tornat a apostar per la presència del nostre turisme paleontològic al Mercat d’Escapades, consolidant així una feina efectiva en comunicació i divulgació dels valors paleontològics i turístics del nostre territori».

Comparteix